Uppkoppling mot driftcentral

Oavsett om det gäller en enstaka fastighet eller en mängd anläggningar erbjuder vi uppkopplingen av fastigheten till vår driftcentral. Vi utnyttjar ett befintligt nätverk för kommunikation, eller kopplar upp via modem direkt till styrutrustningen i fastigheten.

Detta innebär besparing av investeringskostnad för övervakningsdatorer och programvara (som skall underhållas och uppgraderas), för varje anläggning.
Din vanliga hem- eller kontorsdator med Internetuppkoppling är det enda som behövs för att nå ut och övervaka fastigheten.

Detta ger en möjlighet att ta del av driftstatus, inkomna larm, felanmälningar, planerat underhåll, energiuppföljning etc. Kunden bestämmer vilka tjänster som ska utföras, allt ifrån att endast tillhandahålla uppkopplingsmöjlighet, till att ta ett totalansvar för driftövervakning, larmhantering, underhållsplanering och energioptimering av fastigheterna.

Driftövervakning via Internet


En fastighet som kopplats till vår driftcentral kan med tjänsten "Driftövervakning via Internet" enkelt övervakas av kundens egen drift- och underhållspersonal eller annan servicepersonal. Det enda som krävs är en Internetansluten dator och ett användarkonto. Logga in via vår driftcentral och få tillgång till driftstatus, larm, historik, temperaturer, utföra justeringar eller förändringar.